[Solved] Automatyczne uruchamianie i uśpienie laptopaJesteś nowy na forum? Przeczytaj ... wątki: aktywne| bez odpowiedziHome › Fora › Forum wsparcia › Oprogramowanie › [Solved] Automatyczne uruchamianie i uśpienie laptopaThis topic has 20 odpowiedzi, 4 uczestników, and was last updated 7 years, 5 months temu by wiini.Oglądasz 5 posty - 16 do 20 (z 20 ogółem)← 1 2AutorPosty 26 października 2017 o 21:06 #6205 napcokAdministratorNo tak, skoro usypia bez konsoli to i budzi się bez niej. W weekend spróbuję pobawić się tym u siebie – może coś się uda zdziałać.Appki pod konsolę | czasem piszę tutaj | Pomóż sobie i innym - mądrze zadawaj pytania 26 października 2017 o 23:31 #6206 napcokAdministratorU mnie działa na lapku, na blaszku nie budzi się :) Powywalaj zbędne pierdoły ze skryptu, jak clear, echo itp. (te wypisujące coś na konsolę)Appki pod konsolę | czasem piszę tutaj | Pomóż sobie i innym - mądrze zadawaj pytania 27 października 2017 o 18:58 #6207 wiiniForumowiczWyrzuciłem i działa. Trochę tego nie rozumiem bo nic się nie otwiera a gra jakby w tle ( mpv ustawiłem ). Mniejsza z tym jak, ważne, że działa. Ślicznie dziękuję za pomoc.pozdrawiam 27 października 2017 o 19:06 #6208 napcokAdministratorTak działa bez terminala, tak jakby w tle. Jakbyś chciał wyłączyć (zabić) mpv, to odpal terminal i wpisz:killall mpvAppki pod konsolę | czasem piszę tutaj | Pomóż sobie i innym - mądrze zadawaj pytania 27 października 2017 o 19:20 #6209 wiiniForumowicz:) tak tak to wiem.AutorPostyOglądasz 5 posty - 16 do 20 (z 20 ogółem)← 1 2Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.Zaloguj Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj zalogowanieZaloguj