Nie ma google-chrome w polskim repozytoirum manjaroJesteś nowy na forum? Przeczytaj ... wątki: aktywne| bez odpowiedziHome › Fora › Forum wsparcia › Oprogramowanie › Nie ma google-chrome w polskim repozytoirum manjaroThis topic has 1 odpowiedź, 2 uczestników, and was last updated 8 years temu by napcok.Oglądasz 2 posty - 1 do 2 (z 2 ogółem)AutorPosty 25 października 2016 o 16:28 #2122 macieslawForumowiczA kiedyś było. Co się stało? I tak samo skype. Musiałem instalować z AUR. 25 października 2016 o 17:00 #2123 napcokAdministratorNiestety to repozytorium było kiepskim pomysłem, nie byłem w stanie go aktualizować na dłuższą metę (czas). Poza tym lepiej korzystać z AUR. Repo obecnie służy tylko do testów przy budowaniu obrazów iso. Nie polecam :)Appki pod konsolę | czasem piszę tutaj | Pomóż sobie i innym - mądrze zadawaj pytaniaAutorPostyOglądasz 2 posty - 1 do 2 (z 2 ogółem)Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.Zaloguj Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj zalogowanieZaloguj