Home › Fora › Forum wsparcia › Podstawy › Ustawienie zegara.
- This topic has 4 odpowiedzi, 3 uczestników, and was last updated 8 years, 8 months temu by Jakolpi.
- AutorPosty
- 2 marca 2016 o 20:10 #1129JakolpiForumowicz
Zainstalowałem Manjaro i nie wiem jak skorygować pokazywany czas. Ustawiam na prawidłowy a system wraca
do swoich ustawień czyli późni się o godzinę. Proszę o pomoc w przystępnej formie (Linux to dla mnie jeszcze zagadka). Pozdrawiam wszystkich. Pierwszy raz na forum Manjaro.2 marca 2016 o 21:25 #1130napcokAdministratorU mnie działa dobrze przy takich ustawieniach jak w załączniku.
Attachments:
Appki pod konsolę | czasem piszę tutaj | Pomóż sobie i innym - mądrze zadawaj pytania
3 marca 2016 o 17:14 #1136JakolpiForumowiczKupię jutro nową baterię bo dalej jest 1 godzina różnicy.
Attachments:
3 marca 2016 o 17:24 #1138aquilaModeratorA spróbuj odznaczyć Ustaw datę i czas automatycznie. Zobacz w Zmień strefę czasową czy masz zaznaczoną Warszawę i zastosuj.
4 marca 2016 o 20:59 #1150JakolpiForumowiczBaterie kupiłem, wymieniłem i znalazłem przyczynę. Szkoda mi tych wydanych pieniędzy. Otwierając
okienko, właściwości zegara „Strefa czasowa:” ma pozostać pusta. Naprowadzając kursor pokazuje się pouczenie.Załącznik do wglądu. A jakby ktoś się pytał to mam do sprzedania super bateryjkę :-) całe
3 V. . Dziękuję za odzew, pozdrawiam i temat zamykam.Attachments:
- AutorPosty
- Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.