Automontowanie dysków, partycjiJesteś nowy na forum? Przeczytaj ... wątki: aktywne| bez odpowiedziHome › Fora › Forum wsparcia › Podstawy › Automontowanie dysków, partycjiThis topic has 31 odpowiedzi, 4 uczestników, and was last updated 6 years, 4 months temu by pavbaranov.Oglądasz 2 posty - 31 do 32 (z 32 ogółem)← 1 2 3AutorPosty 25 czerwca 2018 o 13:31 #7816 azjaModerator… @pavbaranov -> no fakt, racja. Pijany byłem, albo sprofilowany konkretnym punktem widzenia i otwartości oraz świeżości spojrzenia zabrakło :-)Nie zadawaj pytania, jeżeli nie jesteś gotów usłyszeć odpowiedzi 25 czerwca 2018 o 13:39 #7818 pavbaranovForumowicz @azja – To i jak ja na początku. Niestety trudno na użytkownikach dowolnego forum wymóc, by przedstawiali problem dokładnie tak jak wygląda i dokładnie na czym polega. Potem pretensje do wszystkich, ale nie do siebie samego.AutorPostyOglądasz 2 posty - 31 do 32 (z 32 ogółem)← 1 2 3Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć w tym wątku.Zaloguj Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj zalogowanieZaloguj